+381 23 771 340
23272 Novi Bečej, Kumanački drum 11

Germinatori

DSC_5561
DSC_5568
DSC_5566
DSC_5562
germinator u toku rada 5
Multi FOP germinator 4m FB
germinator u toku rada 6
previous arrow
next arrow
DSC_5561
DSC_5568
DSC_5566
DSC_5562
germinator u toku rada 5
Multi FOP germinator 4m FB
germinator u toku rada 6
previous arrow
next arrow
Shadow

Prednosti:

  • Precizna predsetvena priprema od 3-8 cm dubine
  • Velika ušteda energije zbog lake konstrukcije i male dubine kultivacije
  • Kopiranje zemljišta
  • Najkvalitetniji čelici u izradi garantuju dugotrajnost

Prvenstveno se koristi za finu predsetvenu pripremu za šećernu repu i povrće. Proizvodi se u radnim zahvatima od 3, 3,2, 4, 5 ,6 ,7 i 9 metara.

Fina predsetvena priprema zemljišta je obezbeđena velikim brojem radnih organa, a setvospremač GERMYNATTOR je opremljen sa čak 19 motičica po metru radne širine.Ovim se obezbeđuje da se zemljište obradi na najpogodniji način i dobije odgovarajuća struktura zemljišta za setvu za snažno isklijavanje semena i ujednačeno nicanje biljaka.

Setvospremač GERMYNATTOR svojom konstrukcijom omogućuje da se postigne vrlo precizna radna dubina koja iznosi od 3-8 cm, što je od suštinskog značaja za formiranje i stvaranje odgovarajuće fine strukture zemljišta. Za postizanje optimalne pripreme zemljišta potrebno je težinu mašine ravnomerno rasporediti između sekcija, što je ostvareno time što su sekcije vezane za ram preko hidrauličnog cilindra čiji su vodovi redno povezani, te je tako omogućeno pretakanje ulja iz jednog cilindra u drugi. Kada na sekciju deluje neravnina menja se pritisak ulja u cilindru, koji se izjednačuje sa pritiskom u ostalim cilindrima i tako se izjednačavanjem pritiska izjednačuje i težina mašine između sekcija.